fredag, maj 27

Dom små vita


Gott att tugga på småfossingarna när

man har sådana här små gaddar=o)!

Mmmm, jag tror jag tuggar lite till!

torsdag, maj 26

Biljetter

Försöker hitta bra biljetter till Sverige i sommar, visar sig inte vara det lättaste. Blir dyrt det här, speciellt eftersom vi måste betala fullt pris för storasyster. Vill så gärna åka, det måste gå. Tänk positivt, ska hitta billiga biljetter, ska hitta billiga biljetter!

tisdag, maj 24

Kräla

Ber om ursäkt för bloggtorkan, har helt enkelt inte haft någon inspiration eller tid för den delen på sista tiden.
Lillan har börjat krypa eller snarare kräla, och snabb är hon! Hon ställer sig även på alla fyra och även i armhävningsposition, fastnar och blir jättefrustrerad=o).

lördag, maj 14

Mamma

Lillasyster sa sitt första ord igår och till min stora glädje var det: Mmmmmammma!!! Inte bara en gång utan flera gånger, mammas lilla skrutta!

tisdag, maj 10

Lillasyster

Har glömt att berätta att lillasyster har fått sina två första tänder. Det har kliat ett bra tag och dom tittade fram runt påsk. Detta har givetvis lett till en hel del rastlösa nätter.

Å andra sidan sov hon en hel natt i sin egen säng för första gången för några veckor sedan. Det var natten efter dopet så hon var väl helt knäckt efter alla människor och nya intryck.

fredag, maj 6

Konstigt

Vilken konstig natt. Den började bra då lillasyster somnade tidigt storasyster somnade snabbt utan krångel. En timme senare vaknade lillasyster och somnade inte igen förrän klockan 01!! Resten av natten så var hon extremt rastlös och vaknade igen vid 06.30 för att äta. Klockan 07 var det dags att stiga upp för att hämta maken på flyget, lillasysters gudmor sov över så jag hade tänkt smyga iväg fram och tillbaka innan barnen vaknade men naturligtvis blev det inte så. Mina barn, som vanligtvis sover som stockar på morgonen, bestämde sig båda två för att vakna samtidigt som mig så det blev lätt kaotiskt innan jag äntligen kom iväg. Åh naturligtvis landade maken 15 min tidigt så stackarn fick vänta typ 20 min innan jag behagade dyka upp. Pust, jag blir trött bara av att skriva detta... Hoppas nu bara att resten av dagen blir bättre.

torsdag, maj 5

Tomt

Ber om ursäkt för bloggtorkan men pappa har varit här och hälsat på under 2 veckor. Han åkte tillbaka i tisdags morse och igår kväll åkte maken till Salt Lake City för att vara med på lillebrors/svågerns student från universitetet. Maken kommer tillbaka fredag morgon, så han är bara borta 1.5 dygn, men det känns riktigt tomt just nu. Speciellt eftersom det var fulla huset så sent som i måndags.