tisdag, februari 10

Choklad

Tydligen så är inte mörk choklad det bästa heller (panik!), eller är det bara en skröna? Berätta, vad var ni tvungen att undvika för att bebisen skulle sova gott?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hallåj
Jag åt/äter mkt choklad... men inte så mkt mörk pga migrän. Jag fick undvika alltför fiberrik mat i början men det kunde jag börja om med successivt sedan. Du kan ju testa nån variant av minifomdroppar (apoteket) om hon har mkt gaser, det brukar lindra då det hjälper dem att rapa. Hur mår ni annars då? Lillen blir 4 månader idag - tiden går så fort. Han har börjat äta banangröt nu och han är så duktig :) Kram//Malin

Världen är liten… sa...

Malin: Tack

Världen är liten… sa...

Malin: Tack för tipset! Köpte några droppar häromdagen så vi får se om det hjälper. Så han äter banangröt, min läkare vill att jag ska amma på heltid, om jag kan, tom 6 månader.

Karriärmamman sa...

Jag undvek lök, kaffe och choklad när jag ammade. Man får prova sig fram, alla bebisar är olika. Och du - lyssna på DIN bebis och din kropp. Amma så länge du vill....

Världen är liten… sa...

Karriärmamman: Tack för tipsen, så sant man ska alltid vara lyhörd!

Anonym sa...

Hej,
testa att helt skippa mjölk ett par dagar. Annars allt bra, förutom den störda nattsömnen..? Börjar du/ni vara nervösa för flytten?
Kram

Anonym sa...

Gul lök! Säkert kort för att undvika magvärk. Både gul lök och vitlök får till och med många vuxna ont i magen av...

Världen är liten… sa...

Linnea: Har precis provat det i två dagar och det verkar funka!
Lockar:Tack för tipset! Har varit väldigt försiktig med gul lök ända sedan jag var gravid då jag hade problem med halsbränna. Äter numera bara lite grann och aldrig rå utan bara tillagad.