söndag, mars 8

Tänder

Jag tror att lillan håller på att få tänder, hennes dreggel har ökat markant, hon tuggar på tutten och hon är lite tjörmigare än vanligt. Är inte det lite väl tidigt?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Min stora tjej fick tänderna tidigt, började väl vid 4,5 mån. Värt att nämna kan vara att hon ammades till 8,5 mån (vägrade äta annat)då hon fått ca 7 tänder och ej visste att man inte får bita i mammas...
Lillgubben har också dreglat i flera veckor och är som spänd i nederkäkens tandkött, men det har ännu ej kommit ut ngn tand. En del barn föds visst med tänder så de kan nog dyka upp när man minst anar det:) Min lilla älskling ska vägas och mätas imorrn. Återkommer med info om det!! //Malin

Världen är liten… sa...

Malin: Ja precis tandköttet verkar lite spänt, hon har inte fått några tänder men hon tuggar intensivt både på tutte och diverse leksaker. Spännande, ska bli intressant att höra!

annelie sa...

Här dregglas det också i mängder, flera klädbyten varje dag! Vi börjar också tro på tänder men det känns tidigt tycker jag... och jag har känt efter i hennes mun, inga gaddar vad jag kan känna.

Världen är liten… sa...

Annelie: Visst känns det tidigt! Om det inte hade varit för att hon varit lite tjörmigare på sistone så hade jag inte tänkt så mycket mer på det.