måndag, juli 27

Bud nummer två

Väntar på besked från bud som vi lagt på ett radhus i Torrance, besked kommer ikväll eller tidigt imorgon bitti. Så sent som i lördags var det bara var vårat bud plus ett till - spännande!

5 kommentarer:

Linnéa sa...

Håller tummarna! Förstår att du/ni längtar efter något eget... Hur var det, skulle du börja plugga nu till hösten? Eller ska du vara hemma ett tag till?

Anonym sa...

Åh...å med gerbera, min älsklingsblomma...å lilla dockan är så fin. Gu så mysigt, tänker på er nästan dagligen. KRAM Hallonsamb.

Fredrik G sa...

Som jag fattat det är det ingen budgivning i USA. Hur funkar det om man är flera som vill ha huset då?

Meilita sa...

Men kom igen nu Pörnill! Visst är du blond, svensk och nu med ditt livs byst! Lägg an för tusan så får ni er ett hus ,-)

Världen är liten… sa...

Linnea: Längtar är bara förnamnet.. Ska börja plugga nästa år, ev så ska jag ta några klasser online. Men jag ska börja söka jobb så fort vi vet vart vi ska bo.
Hallonsamb: Söta du, det är min älskilngsblomma med ju! Den blev det efter att du och jag köpte dom fina på Cypern=o). Kram
Fredrik G: Vi är 6 stycken som lagt bud och säljarna har kommit med ett återbud tillbaka till oss allihop. Dom får titta och överväga och invänta hur många bud dom vill så länge dom inte accepterar något av dom.
Meilita: Eller hur=o)? Om det vore unga ogifta män skulle det nog funka men nu är säljarna en småbarnsfamilj..