tisdag, februari 15

Till salu

Lillasyster är till salu idag. Gnäller och skrikgråter hela tiden, är bara nöjd om jag bär runt på henne. Gud förbjude om jag lägger henne i gymmet eller med andra leksaker, hon gallskriker redan innan jag lagt ner henne. Sova vill hon inte heller göra, åh mätt och torr är hon. Det är roligt nästan jämt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du, välkommen in i babyvärlden. Men jag lovar, det går över och det blir lättare ju äldre de blir. Jag hade dagar då jag ringde till maken och mer eller mindre beordrade honom att komma hem, för jag orkade inte längre och visste knappt om den där spärren som man trots allt har, skulle hålla så länge till. Sånna dagar kommer och dom försvinner lika snabbt. Bara härda ut, efter regn kommer solsken! Kramis Hallonsamb

Meilita sa...

Håll ut!
Håll ut!
Håll ut!

Meilita sa...

Hitta en målbild som du kan plocka fram i huvet när det kör ihop sig. Låter lite flummigt men det funkar för mig. Nåt vackert eller en stund/plats där allt varit perfekt.

Världen är liten… sa...

Tack söta ni, känns skönt att veta att man inte är ensam! Värst är nog ändå skamkänslor man känner efteråt man nästan lagt ut henne på blocket!