torsdag, september 22

Förskola del 2

Nu har storasyster avverkat två dagar på förskolan och det går jättebra! Ja förutom imorse då en av hennes klasskamratter grät och skrek efter mamma och pappa vilket ledde till att mitt lilla gottegryn också började gråta. Det gick dock fort över och resten av dagen flöt galant enligt hennes fröken.

4 kommentarer:

Meilita sa...

Miraklet undrar vad hennes dagis heter...

Världen är liten… sa...

He he, tyvärr inget pedagogiskt och gulligt som i Sverige, utan Lakewood Village Community Church Nursery School! Hej bara..

Angelique sa...

Hej!

Jag är en svensk mamma på vift här i dimmiga Santa Monica och undrar vart man hittar andra svenska mammor att umgås med?
Sambon jobbar och jag och lilla E är själva om dagarna, vilket blir lite tråkigt i längden...

Mvh Angelique

Världen är liten… sa...

Angelique: Vet precis hur det känns, man sitter bara och väntar på att sambon/maken ska komma hem och det är ju inget liv! Det positiva för dig är att det finns en svensk skola i Santa Monica, har inte adressen men det är bara att googla. Ett annat bra ställe är Skandinaviska, eller egentligen Norska Sjomanskyrkan, i San Pedro. Dom har aktiviteter som luciatåg, midsommarfirande etc. Jag bor i Lakewood så det är ju en bit från Santa Monica men du får gärna hör av dig åså kan vi kanske träffas i någon park halvvägs mellan Santa Monica och här. Min e-mail är pernillacortez@hotmail.com.