Köttfärslimpa med vitlöksost 4port 4 msk ströbröd 2 dl vatten 1/2-1 tsk salt 1 krm peppar Gegga ihop, låt stå i 10 minuter. Arbeta sedan i: 400 g färs 1 ägg
Forma till en köttfärslimpa. Lägg i smord form. Gör ett dike/skåra i mitten, fyll med vitlöksost (vi använder Cantadou, vet ej om den finns i USA), men typ någon sådan variant. Lägg grönsaker efter tycke och smak runt limpan.
2 kommentarer:
Hej hej! Samma här. Första strumpdagen!
Här är receptet:
Köttfärslimpa med vitlöksost 4port
4 msk ströbröd
2 dl vatten
1/2-1 tsk salt
1 krm peppar
Gegga ihop, låt stå i 10 minuter. Arbeta sedan i:
400 g färs
1 ägg
Forma till en köttfärslimpa. Lägg i smord form. Gör ett dike/skåra i mitten, fyll med vitlöksost (vi använder Cantadou, vet ej om den finns i USA), men typ någon sådan variant. Lägg grönsaker efter tycke och smak runt limpan.
175 grader i 45 minuter.
Tack så mycket, vilken tur att jag precis ätit lunch för det här låter ju hur gott som helst!!
Skicka en kommentar