fredag, juli 25

Fascinerande

Jag vet att jag varken är den första eller sista kvinnan på jorden som är eller kommer att vara gravid men jag måste ändå få säga hur fantastiskt fascinerande det är! Alltså att jag bär omkring på eller huserar en liten varelse, en liten alien, inom mig är ibland nästan ogreppbart. Tanken att det startade med befruktning, för att sedan delas i två celler, fyra celler, etc för att sedan bli en livs levande varelse är ju helt fantastiskt=o).

6 kommentarer:

Meilita sa...

Jag tyckte att det där var och är jättesvårt att fatta. Det är fanimej ett Mirakel - och ett underbart sådant!

Världen är liten… sa...

Meilita: Eller hur, det är liksom ett för stort koncept att förstå och allt jag kan göra är bara att hålla med dig - underbart var ordet!

Anonym sa...

Visst är det härligt! Jag längtar att få uppleva det någon gång igen. Tänk att det "snart" är dags för dig...

Världen är liten… sa...

Lockar: Tack så mycket, ja det är verkligen något jag unnar varje kvinna som vill - underbart! Om det är det du vill så kommer det att ske, förr eller senare. Jag vet att vi inte blir yngre men stressa inte över det, det kommer att hända=o)!

Karriärmamman sa...

Tillblivelsen, bakandet och resultatet är onekligen ett Mirakel. Hur man sen klarar vardagen med barnet (eller barneN i mitt fall) är ett UNDER!

Grattis..och njut ;)

Världen är liten… sa...

Karriärmamman: Välkommen hit! Ja det har du så rätt i, men jag återkommer i frågan om ett år när jag har lite mer erfarenhet ang bebis/kärriär!