torsdag, juli 10

Segling på Vättern med papsen

Jag och Maken i extreme closeup!

Jag med stadiga sjöben framme i fören

Pappa mår gott=o)

Inloppet till Vadstena hamn, visst är det vackert?

Jag och Maken vid Vadstena slott dagen innan.

4 kommentarer:

BB sa...

Awww! Oh my gosh we miss you guys! What good friends we had in Idaho. You guys look great..Peanut makes such a cute bump!

Världen är liten… sa...

BB: We miss you guys too, I can't believe you're not around anymore=o(. And Peanut can't believe you're not going to be here when he or she is born - bummer...
Not that you guys don't deserve to be in beautiful Kadena compared to M. H. but you know I'm being selfish here..

Anonym sa...

Vilka härliga bilder.Det är vekligen härligt att segla.
Jag läste lite gamla inlägg också och vad är preggo yoga? Är det någon speciell yoga för gravida eller? Det finns ju fler med strulande ryggar även om jag inte är gravid så kan det vara bra att testa.

//Anneli

Världen är liten… sa...

Anneli: Visst är bilderna underbara! Ang preggo-yogan så är det mycket riktigt en specialanpassad yoga-DVD för gravida (det finns en uppsjö här i USA) som jag köpte så fort jag blev gravid. Främst för att det finns vissa övningar som inte är bra eller direkt farliga när man är gravid. Dock rekommenderar jag att du går till Friskvårdskompaniet och börjar ta deras vanliga yogaklasser, dom har tom lunchyoga så du hinner även om barnen har en massa aktiviteter efter jobbet, otroligt bra och hjälper mot det mesta och gör dig väldigt stark. Lycka till!