onsdag, januari 7

Vara vänner

Makens ex. har letat reda på mig på Facebook och vill nu att vi ska vara vänner. Jag känner mig väldigt tveksam till det. Vi har en bra relation, men det betyder inte att jag vill att hon ska ta del av min personliga sida med våra semesterbilder etc. Vad ska jag göra, tycker ni jag överreagerar?

5 kommentarer:

Meilita sa...

Är det dig eller sin sons lillasysters familj hon vill ha mer kontakt med?

Världen är liten… sa...

Vet inte, men jag tycker det känns lite märkligt. Speciellt eftersom hon inte var helt stabil för ett par år sedan.

Dorisettan sa...

Om ni har en bra relation som du säger så är det väl ok?
Jag tror som Meilita att det handlar mer om barnens syskonskap än om dig. Nova är ju bonusens lillasyster. Dessutom har bonusen bott hos er och då blir det ju automatiskt så att era liv "blandas" lite mer.
Sen så vet jag ju inte vad du syftar på när du skriver att hon inte var helt stabil, men om hon är ok nu så kan jag inte se nåt problem.
Har hon addat R också, undrar jag?

annelie sa...

Jag skulle ha struntat i henne. Om hon vill se bilder på lillasyster kan du väl istället maila över några (eller låta din karl göra det), hon behöver ju inte se hela din facebooksida för det.

Världen är liten… sa...

Dorisettan:Med bra relation menar jag konfliktfri och hyfsat lättsam, inte att vi är polare. Har tillräckligt med vänner, behöver inte vara polare med henne. R. har ingen facebooksida, han tycker att jag ska ignorera hennes förfrågan medan jag är tveksam då jag är rädd att det ska skapa en konflikt om jag inte addar henne.
Annelie:Det är så jag skulle vilja göra men jag är rädd att hon tar illa upp om jag inte addar henne.