fredag, augusti 7

Att man aldrig lär sig del 744...

Skrev ju om lillans framsteg på hennes 9-månaders dag i söndags. Bland annat så "skröt" jag ju lite om hur hon numera somnar runt 21-22, vaknar 1 gång för att äta och sedan sover till 8-9 tiden. Not so much sedan mamma skröt upp henne.... Hela veckan har varit skitjobbig, hon har visserligen somnat utan problem, men jag har inte kunnat sova av någon anledning, och när jag väl har somnat så vaknar lillan för att äta och sedan är hon klarvaken och vill leka!! Har provat med att bära, sjunga, mata etc. Hon slumrar visserligen in men så fort jag lägger henne i spjälsängen så vaknar hon igen. Har då även provat att lägga henne i våran säng, näpp snurra, vända, vrida, prata och peta mamma och pappa i ögonen - suck! Låter ganska gulligt men det är inte speciellt gulligt när klockan är 03-04 och man har sovit typ en timme.

3 kommentarer:

Meilita sa...

Det är inte kul....but it shall pass och huxan fluxan så har du glömt allt vad tjollernätter är för nåt. Försök ta igen sömn där du kan. Varje minut räknas....

Camillas lockar sa...

Utvecklingssprång. Säger som Meilita; detta har du förträngt totalt om några år. Peo var heeeemsk sömnmässigt, men idag sover han som en prins. Nästan i alla fall. Söt är hon, dotter din!

Världen är liten… sa...

Meilita:Tack, det känns lite bättre, tjollernätter var ordet!
Camilla: Minns faktiskt att du skrev om det, hur otroligt trött du var under en period! Tack, för ditt stöd.