måndag, juli 26

Glass i stora lass

Har äntligen hittat glass som lillan kan äta. Den är gjord på kokosmjölk och har ingen vanlig mjölk eller soja tillsatt i sig. Förhoppningsvis tycker hon om den då hon nu har komit till den åldern då hon vill ha allt vi äter och jag tycker så synd om henne när vi måste säga nej. Som t ex på Makens födelsedag häromdagen när alla käkade chokladpuddingtårta, hur gott som helst, och lillan inte fick smaka en endaste tugga trots enträget tiggande.

Märket RiceDream, rismjölken som vi ger lillan, gör faktiskt en hel del efterrätter både frysta och vanliga. MEN, av någon outgrundlig anledning så har dom tillsatt soja i alla sina produkter, ja förutom i den vanliga mjölken då. Vilket ju är jättedumt då många barn som är mjölkallergiker inte kan hantera soja heller, det går liksom hand i hand.

2 kommentarer:

Meilita sa...

Har du sett den här sidan?

http://www.mjolkfri.com/recept/

Världen är liten… sa...

Ska kolla det. Har faktiskt börjat exprimentera lite mer med rismjölken, gjorde pannkakor i lördags och fattiga riddare (french toast här i staterna) på söndagen och naturligtvis så vägrade ungen att ens smaka...=o)