fredag, augusti 13

Bättre

Lillan mår bättre. Febern är borta, dock är hon fortfarande snuvig och nu har hon börjat hosta istället. Det lilla livet somnade inte förrän nästan vid midnatt igår men å andra sidan så sov hon hela natten istället. Har också hört att barn kan få problem med lite snuva och feber när dom håller på att få tänder, någon med liknande erfarenheter?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej lilla Samba! Elliot fick alltid feber med snuva och lätt sömn då han fick tänder. Men han började så sent, fick sina första vid 8 mån ålder. Julia fick sina redan vid 4 mån ålder och henne märkte man inte så mycket av. Det är OERHÖRT olika med barnen! Dock har Julia ett stort tuggbehov nu (hon är 4 på onsdag) och då ger jag henne en fräsch handduk doppad i vatten som hon gnager på. Kramis Hallonsamb.

Världen är liten… sa...

Hallonsamb: Herre gud, "lilla" Julia fyller 4 år redan! Huj, vad tiden går snabbt. Tack för att du delade med dig om Elliot, skönt att få det bekräftat att det kan vara så istället för en kronisk förkylning. Hon har dessutom varit lite extra gnällig och mammig på sista tiden så det lutar mer och mer åt det. Lillan fick också sina första när hon var runt 4 månader och det var inte så mycket med det men dom här sista, kindtänderna, har varit desto jobbigare för henne. Kram