söndag, augusti 22

Trycket

Våra duschar har alltid haft bra tryck. Nästan för bra om du frågar min mamma, hon tyckte det var väl häftigt när hon var här och hälsade på. Detta har dock ändrats sedan cirka 1 månad tillbaka. Först var det i makens badrum, och nu senaste veckan i mitt. Vet inte vad som har hänt. Vet bara att jag vant mig vi det "hårda" trycket och att det nu nästan inte känns som om jag blir riktigt ren.

7 kommentarer:

Meilita sa...

"makens badrum" och "mitt badrum"
Living in America - he he he he

annelie sa...

Lyxigt med varsitt badrum!

Världen är liten… sa...

Meilita: He he, ja vi har två och båda har dusch. Varför dela om man inte behöver, dessutom har ju män/pojkar en annan nivå vad det gäller renlighet och städning så då får dom ha sitt badrum i fred.

Dorisettan sa...

Låter förträffligt med varsitt badrum! För husfriden och romantiken. Men var bajsar barnen egentligen? Ok, Nova har ju blöja men inte så länge till.

Världen är liten… sa...

Dorisettan: Eller hur, jag visste väl att du om någon skulle uppskatta det=o)! Maken och Bonusen delar det ena och jag och lillan det andra. Städar aldrig det andra badrummet, utan det är deras ansvar, det har ju liksom en annan renlighetsnivå.

Meilita sa...

Äre därför maken gått med på städhjäp ;-)

Världen är liten… sa...

Meilita: Han har inte sagt varken bu eller bä på sistone ang frågan, så då tog jag det "executive decision" att anlita någon!