torsdag, augusti 26

Duktig tjej


Sedan födseln har lillan haft problem med sitt vänstra öga. Det vattnas väldigt lätt och varje gång hon är lite förkyld eller bara lite snuvig så blir ögat genast geggigt. Så idag hade vi fått en remiss till en specialist som konstaterade att hennes tårkanal är blockerad/underutvecklad. Hela undersökningen tog hela 3 timmar, massor med irriterande väntetid, och bland annat så fick hon droppar i ögat för att öppna upp pupillen. Detta får till följd att ögat blir väldigt ljuskänsligt, så vi fick med oss ett par solglasögon till lillan när vi skulle ut och äta lunch. Åh det lilla livet var så duktig, hade på sig dom hela tiden utan at bråka det minsta lilla. Hon var faktiskt så duktig att jag blev riktigt rörd, min lilla tjej så tapper och snäll. Grät inte heller när doktorn undrsökte henne, utan satt helt stilla i mitt knä fast farbror doktorn petade henne i ögonen.

4 kommentarer:

Meilita sa...

Åtgärdas det på nåt sätt eller blev det bara ett konstaterande?
Skönt att allt gick bra men det är ju klart att det gjorde när hon är så duktig tjej.

Världen är liten… sa...

Meilita: Det blir operation om ett par månader. Rutinsak som görs på 20 min. Det enda jobbiga är att hon måste vara sövd.

Meilita sa...

ÅåH!

Anonym sa...

Hello! Duktig hon är! Måste bara säga att när Elliot var hos doktorn då han var ganska liten, så var det en kvinnlig läkare och efter att vi varit där tyckte Elliot att tant-farbror-doktorn varit snäll. Kram Hallonsamb.