onsdag, december 19

Tack sa mycket

Fick svagerskans julpaket fran Sverige idag, hon skickade det forra onsdagen sa det tog bara en vecka!! Ett av paketen ar fran min aldsta brorsdotter L., som fyller 8 ar i februari, och pa paketet har hon skrivit foljande:" Meri Kris Mus Faster onskar L."=o) - lillpluttan!!! Det ar sadant som varmer anda in hjartegropen samtidigt som jag blir lite ledsen da hon, tillsammans med ovriga familjen, ar alldeles for langt borta=o(.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men så sött!

Jag förstår att det måste kännas både ledsamt att vara så långt bort från din familj i Sverige samtidigt som du glädjs att få vara tillsammans med din familj i USA. Tudelade känslor!?

Kapybaran sa...

gulligt!
förstår att du får hemlängtan... eller iaf familjelängtan.

Världen är liten… sa...

K det ar jag: Jepp, det ar valdigt tudelat. Har en underbar familj har med Maken, Bonusen och hela Makens familj som kommer i helgen. Men ens egen familj har ju anda en speciell plats i ens hjarta, lilla Mams-Trams och brorsan med familj=o).
Kapybaran: Tuffast ar det anda att vara ifran smatjejerna, de vuxna har jag ju redan en uppbyggd relation med, tid ifran varandra ar ovasentligt och man forandras inte sa mycket, medan smaflickorna forandras och utvecklas varje dag!

Meilita sa...

Meri Kris Mus Faster - förstår att ditt hjärta smälte och brast på samma gång. Det blir en julklappsetikett att spara i gömmorna....

Världen är liten… sa...

Meilita: Eller hur=o)? Blir lika tarogd varje gang jag laser det, bade pa gott och ont.