torsdag, januari 21

Hål i taket

Ösregnade i måndags, och helt plötsligt börjar det droppa från taket ner på vardagsrumsgolvet! Paniken spred sig, Maken upp på vinden för att kolla och det visade sig vara en glepa mellan det nylagda taket och AC:n. Alltså inget hål, eller något som var förstört (taket var helt nytt när vi köpte huset) utan man hade helt enklet glömt att täta till mellan AC:n och taket. Tack och lov så fick vi det åtgärdadat samma dag,och tur var väl det eftersom det har ösregnat hela veckan.

2 kommentarer:

Meilita sa...

Hjäälp! Jag minns när jag satt framför tv´n härhemma och såg hur det droppade på parketten. Lätt panik är ordet. Skönt att det var lättfixat. Läckande tak kan lätt sno hela semesterkassan!

Världen är liten… sa...

Eller hur, man ser hur alla besparingar flyger sin kos! Dessutom har vi inte direkt några besparingar just nu, gulp! Dock är huset extra försäkrat under ett år, vi la till det när vi köpte huset, så vi hade inte behövt betala någonting om det hade varit något större problem. Ja förutom 55 dollar, men det är ju ingenting i det stora hela.