måndag, januari 11

Söva, söva

Visst hon sover hela natten ungefär varannan natt, och de nätter hon vaknar så vaknar hon bara en gång. Men, det är i princip störtomöjligt att få henne att somna om. Och det slutar alltid med att jag efter 40 minuters sövande blir arg och frustrerad och slutligen bär henne till våran säng trots att jag absolut inte vill det. Vad göra!?

7 kommentarer:

Meilita sa...

Varför vill du/ni inte ha henne sovandes i eran säng?

Världen är liten… sa...

Meilita: Sover inte lika bra.

Livet i träsket sa...

Jag var stenhård med ettan, ganska hård med tvåan men 7 år senare sover de fortfarande ibland i våran säng...med trean är jag inte hård alls och det går hur bra som helst. Ibland sover hon hela natten i egen säng, ibland vaknar hon i våran säng - hur hon kom dit - vet jag inte alltid!
Kram¨
Kristina

Världen är liten… sa...

Livet i Träsket: Välkomen hit! Du kanske har rätt, borde nog slappna av i den frågan och go with the flow. Försöka få henne att sova i sin säng men om hon inte så är det inget att stressa upp sig över. Har precis vaknat, lillan sover fortfarande och hon har sovit hela natten i sin egen säng=o).

annelie sa...

Gör ingenting. Låt henne sova hos er och om du då sover sämre, lägg dig någon annanstans när hon somnat. Huvudsaken att alla sover :)

Meilita sa...

Helt rätt, stressa inte - utan lös det på bästa sovsätt för alla tre. Det handlar om en väldigt kort tid i ditt/ lillans liv. Ur det perspektivet blir alla principer väldigt triviala på något sätt.

Världen är liten… sa...

Alla: Det är så sant, och jag tror om jag slappnar av i frågan så gör hon det också och kanske får lättar för att somna om=o).Tack för era råd!