måndag, augusti 27

Pyjamas

Sag en mamma lamna sina barn pa skolan idag iford pyjamasbyxor, bla med rosa grisar, och en t-shirt!! Jag fattar att man inte har tid att duscha, sminka sig, ata etc pa morgonen men alla har tamme f-n tid att byta fran pyjamasen till ett par jeans eller liknande nar man ska ut och visa sig bland folk!

10 kommentarer:

Meilita sa...

He he he

Dorisettan sa...

WTF?! Verkligen?! Jag har aldrig, ALDRIG lämnat något av mina barn iförd ens mjukisbrallor. Och detta säger jag med stolthet. ;-)
Däremot har jag kommit hem/till jobbet från dagislämning med de där plastöverdragen á la simhall man har på skorna fortfarande på. Flera gånger. Men det är en annan femma.

Världen är liten… sa...

Meilita: Lol, har du i ditt yrke nagonsin sett detta?
Dorisettan: *Skratt*, skulle vara kul att se dig med de bla skooverdragen som givetvis matchar med allehanda jobbklader! Man tappar helt klart lite auktoritet=o). Skont att hora att du aldrig hamtat och lamnati pyjamas.

Meilita sa...

Men vad är det för fel på mjukisbrallor? Är man en andra klassens medborgare om man lämnar sitt barn i mjukisbrallor??
Sen vet man inte vad som hände under pyjamasmammans morgon. Kanske en morning from hell eller så kör hon sitt eget race! Respect!

Världen är liten… sa...

Meilita: Mjukisbrallor i all ara ar helt ok med mig, jag forsoker undvika det sjalv men det ar ju upp till var och en.
MEN, pyjamas ar inte ok! Sander signaler sasom "jag har gett upp och jag har ingen respekt for vare sig mig sjalv eller min omgivning". Sen sa tycker jag inte det kanns helt frascht att ha samma byxor utomhus med allehanda smuts, bakterier etc som man sedan drar in i sitt sovrum och smutsar ner lakan - usch nej tack! Visst saker hander som man inte kan paverka, men tro det eller ej det ar ratt ofta som jag ser folk handla mat och liknande iforda pyjamas och mjukistofflor.

Dorisettan sa...

Mjukisbrallor är supersköna OCH superfula. Man är självklart ingen andra klassens medborgare om man har dem till dagis. Däremot är man något av en slashas. Tycker jag.
När det gäller pyjamas kan jag bara hänvisa till världen är litens fin-fina redogörelse ovan!

Meilita sa...

Kan pyjamastrenden vara en amerikansk företeelse då det är på tok för kallt att trippa runt i jamme här i Svedala (just nu i alla fall!)

Camillas lockar sa...

Allvarligt?! Nää, det kan inte vara mööööjligt ;-) Pinsamt värre ju!

Världen är liten… sa...

Dorisettan: Great minds think alike=o)!
Meilita: Jag tror du har ratt, det ar nog en amerikansk foretelse. Det var kidsen i college som borjade "trenden" och om kidsen gor det sa maste det ju bara vara helt ratt - not!
Camilla:Jajamensann och det ar absolut inte forsta gangen jag ser det - pinsamt ar ordet sa Bull=o)!

Anonym sa...

Men herregud, man blir ju gråtfärdig över denna uptighta attityd. Jag ser hellre en mamma lämna sitt barn iklädd pyjamas än en hårdsminkad dito bromsa in med sin SUV och fyra av ett superblekt leende.

Skönt med folk som är avslappnade. Men tydligen ska man inte vara det. Då kommer andra tjejer titta snett på dig. Och skvallra om saken.