tisdag, oktober 2

The Crane

Senare pa kvallen sag vi den gamla klassikern Karate Kid, Bonusen har inte sett den och gar ju numera pa Tae Kwoon Doo sa vi tyckte att den var passande - det blev succe! Den haller fortfarande stallningarna - rekommenderas varmt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kuligt med filmer! Vi skaffade 27 kanaler genom telia-bredband, gratis första året. Så vi passade på att köpa oss en 37 tum LCD-tv, platt å fin hänger den nu på väggen. Ingen av barnen vågar röra den! Dessutom kan man hyra film on-demand...vilket innebär att vi genom vår fjärris har ett STORT utbud filmer att hyra, utan att behöva åka iväg någonstans! Toppen, kram Hallonsamb. Ps: vi skulle oxå börja spara lite, men det har inte gått så bra ännu...dock börjar jag jobba igen efter mammaledigheten, så då ska vi börja...fniss DS

Meilita sa...

Då kan ju bonusen fixa gatans blankaste bil! wax on....wax off

Världen är liten… sa...

Hallonsamb: Vi har en 32 tum LCD tv till lans, mycket trevligt. Ang filmer sa har vi nagot som heter netflix dar man gor en lista pa natet med filmer som man vill se och filmerna kommer pa posten, inga forseningsavgifter eller liknande - jattebra!
Meilita: Hmmm, han ar duktig pa att hjalpa till men det ar tveksamt om han skulle tvatta bilen. Det blir nog intressant forst nar han har korkort!

Anonym sa...

Jasså så han går på Taekwondo, viste du att jag har svart bälte i det...inte illa pinkat eller hur?! Nåja nu har jag ju slutat för att ligga på soffan istället, fast förresten jag har ju börjat träna på gym istället....så var det ju.

Vi måste oxå ledsamt nog lägga ut pengar på bilen för att få den igenom besiktningen, surt surt men vad gör man.

Många kramar Kicki