Dorisettan fragade mig om receptet pa avocadosalladen som vi at igar, inget recept egentligen utan jag blandade bara ihop lite gronsaker jag hade i kylen;
italiensk gronsallad
jordgubbstomater
avocado
portabella champinjoner
olivolja
balsamvinager
salt och peppar
Camillas Lockar pratar idag om hur svart det ar att fa i sig frukt och gronsaker och att det ar viktigt att det ar enkelt och lattillgangligt, ar det nagot som amerikaner ar duktiga pa sa ar det just det. Koper nastan alltid fardighackad sallad i pase, visst det ar lite dyrare men gu sa smartfritt det ar att sno ihop en sallad.
4 kommentarer:
Vet du, nu blev jag påmind om att köpa färdig caesarsallad i påse! Det är ju grymt lätt. Gjorde jämt det förut, men har glömt bort att det finns. Tack för påminnelsen!
Ah, caesarsallad som ar sa gott - enjoy=o)!
Visste inte att det var en sån smärta att hacka lite grönsaker?
Stackare där ;-)
Meilita:*skratt*. Inte smartsamt, bara trakigt och dessutom hinner vi aldrig ata ett helt salladshuvud innan det blir daligt.
Skicka en kommentar