måndag, juni 18

Hur frant ar inte detta pa en skala!!!????


Flying Pie ar en pizza restaurang har i Boise, varje dag har de dagens namn och i lordags var det alltsa Pernilla! Om man ar dagens namn far man komma in bakom kulisserna och gora sin egen pizza alldeles gratis!! Tyvarr sa var vi inte i Boise i helgen sa jag missade min chans=o(. Det var min kara van W. som la mitt namn i forslagsladan, det var aven hon som korde forbi restaurangen i lordags och tog bilden!

4 kommentarer:

antroposahlin sa...

Vad synd att du inte kunde vara där och baka! För det var antagligen ingen annan heller den dagen!! Eller fanns det möjligen fler Pernillor i trakten? Någon förbipasserande turist kanske, som i total chock sedan stått och knådat en pizzadeg i Idaho.

Meilita sa...

Det kanske blir Kristina snart?!

Dorisettan sa...

Vilket genidrag av pizzafolket att välja ditt namn! Lugn och ro för pizzabagarna i köket hela dagen och inga gratispizzor som tär på budgeten. Ha ha! Jag tycker du borde få baka en pizza retroaktivt s.a.s.
Och så tycker jag du borde spexa och lämna namnförslag som t ex "REAFYND" i den där lådan. hi hi hi

Världen är liten… sa...

Antroposahlin: *skrattar*, ja tank dig en forbipasserande turist fran Sverige som ser sitt namn!! W. ringde och kollade och mycket riktigt sa hade det inte haft nagon Pernilla den dagen.
Meilita: Det maste vara ditt tilltalsnamn
Dorisettan: Eller hur? Vad jag har forstatt sa gillar de udda namn sa W. var helt saker pa att mitt namn skulle komma. Hon ringde for ovrigt och de ska visst skicka en liten overraskning pa posten=o).