onsdag, februari 13

Informativ

Boken som dom fick var för övrigt väldigt informativ och tog upp allting fran acne och röstförändring till stånd och våta drömmar. Åh jag som trodde att Amerikaner var så pryda och konservativa?! Har inget minne av att vi hade något liknande i 5-klass, utan första gången vi pratade om detta var på biologin i 7:an, rätta mig om jag har fel!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha du har helt rätt och det var väl med våran stackars biologilärare...vad hette han, han hade iallafall skägg minns jag. Kommer du ihåg vad han hette?

Världen är liten… sa...

K det är jag:*asg* Gick faktiskt i Boliden när det begav sig och våran bioliglärare där var också gammal och fruktansvärd nervös. Minns att han darrade så hemskt med sin pekpinne som han använde på dom där affischerna! Minns inte vad han pa Norrhammar hette, minns bara att jag inte var så förtjust i honom. Minns dock fysikläraren Gesse = Gestapo vilket ju är ett fruktansvärt smeknam när man tänker efter..

Anonym sa...

Hahaha Gesse...ja han kommer man ihåg. Minns du att klassen brukade lura honom att stå på händer? Och vi var tvugna att stå upp vid bänkarna och säga godmorgon magistern när han kom in i klassrummet. Eller har jag bara fantiserat ihop det där? för det låter ju helt otroligt. Annars var han en hemsk lärare vad jag kan minnas.

Men när började du i våran klass, var det inte förrän i åttan?

Världen är liten… sa...

K det är jag; Både jag och Konstapeln kom till Norrhammar i 8:e klass.
Ang Gesse och stå på händer så fick jag uppdraget att fråga honom om det när jag var relativt ny, att han var tvungen att visa mig eftersom jag inte sett det förut. Han sa nej då det var så lågt i tak, men kom sedan till min bänk och frågade om jag ville följa med till bibblan så att han kunde visa mig där!! Vet inte vad jag sa eller hur jag tog mig ur den situationen, men jag lyckades distrahera honom med något från boken så att jag slapp gå- huvva!