måndag, oktober 27

0 dagar kvar

Dagen D(due date) är alltså äntligen här, min lilla bebisnedräknare visar 0 dagar och fortfarande ingen bebis! Måste säga att jag är uppriktigt förvånad, jag var helt övertygad om att jag skulle föda tidigt, någon gång runt v.36-37 snåret, men nu är det alltså v.40 och jag är fortfarande preggers!

6 kommentarer:

Meilita sa...

Kom ihåg att du ska föda om fyra dar. Det har ju profeten sagt!

Anonym sa...

Hoppas bebbe kommer snart =)

Dorisettan sa...

Men snacka om att du hade mig på tårna häromkvällen när jag inte fick tag på dig! :-D

BB sa...

I have to tell you that the girls and B ask about Peanut everyday. The girls are sure Peanut is a girl...there is no doubt in their decision. B and I feel it is a boy. At least we know a Bartles will win that pool :).

Kapybaran sa...

ah, så spännande! kom igen peanut!!!
skrev en kommentar på ditt inlägg om amning, men den kom bort?
Iaf, bara att du är medveten om att det gör ont i början gör att det inte blir samma panik-ont-spänna mig-mer ont-reaktion. för ja, det gör ont i början, kroppen är ju med om något nytt.
men så länge det inte är mjölkstockning (öm, hård knöl) eller torsk (sviiiiiiiiiiiid) så behöver du inte oroa dig, andas djupt, låt peanut jobba på -och snart är det alldeles ljuuuuuvligt att amma!

Världen är liten… sa...

Meilita:Ha ha, ja just det!
Anki: Det hoppas jag med, känner mig redo att möta lilla Peanut!
Dorisettan:=o). Förstår inte varför vi inte kan nå varandra, försökte ringa dig igår och det var konstant upptaget mellan 19-21?
BB:Awww, you guys are so sweet for thinking about us=o). True, you cant lose!
Kapybaran:Vad konstigt,men det har hänt mig ett par ggr också på andra bloggar. Ang amningen så är jag beredd på att att det ska göra rejält ont då många starka kvinnor i min närhet gråtit sig igenom dom första veckorna av amning. Ser dock fram emot det då det ser så himla mysigt ut när det väl funkar=o).