måndag, mars 24

Min första bil


Håller på att köpa bil, min första egna bil!! Anledningen är att kontoret kommer att flytta mer centralt om en månad och då blir det helt plötsligt 25-30 min gångväg istället för 5 min och då jag dessutom ska hinna med att lämna Bonusen på skolan på morgarna funkar det inte att gå. Bilen som vi funderar på är en silverfärgad 2002 Dodge Stratus(bilen på bilden är en 2003), vi ska kika på den ikväll så jag återkommer med mer detaljer imorgon!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tjusig! Vi köpte precis ny bil för en månadsedan. Sålde vår Volvo V70 och köpte en Saab 9-5, sportkombi Biopower, år 2007. Jätteskojjig att köra!!! Jag ville så gärna ha en "spurtigare" bil, å vi (jag) är hemskt nöjda. Det är ju bara jag som har körkort i familjen....så jag är VÄLDIGT nöjd. Alltid kul att förnya sig lite, dock är det ju aldrig en investering att köpa bil....hm, dock värt varendase penny!! kram Hallonsamb.

Världen är liten… sa...

Hallonsamb:Tack så mycket, den kommer att passa oss utmärkt. Vi har ju klarat oss fram tills nu med att bara ha en bil men eftersom Maken jobbar en timmes bilväg bort, Bonusen börjar ha en massa aktiviteter och kontoret flyttar så är det liksom inte hållbart med bara en bil.

Världen är liten… sa...

Hallonsamb: Superkul med en splitterny bil, you must be in heaven=o). Vad betyder biopower och hur mycket bränsle sparar den?

Dorisettan sa...

Öööööhhh....Vår bil är vit.

Världen är liten… sa...

Dorisettan: Ha ha du är för rolig=o). Visste du förresten att Å. ska skaffa hund och hon ska kalla den för Doris!?

Dorisettan sa...

Nämen nu blommar löken! Kände till det där med jycken (ännu en stinkbomb...), men namnet har hon hållit inne med. Skandal! Eller ska jag bli smickrad? Får fundera lite på saken....

Anonym sa...

Jo, biopower betyder att den går på biobränsle oxå, Etanol. Den går även på bensin, men det känns onödigt. Dessutom får man lite extra hästkrafter med Etanol, å därför är det ju extra kul! Lite mera gas....drag!
Sparar bränsle vet jag inte...om den gör...hm, med E85 säger dom att den drar 30% mer, men det ska vara miljövänligare....kramis på dej från Hallonsamb.