söndag, november 4

Fortsattning foljer

Precis nar vi skulle kaka middag i fredags sa ringde min lakare med resultaten fran blodproven som de tog i tisdags, och de har fortfarande inget svar pa vad smartan berodde pa. Daremot har jag forhojda levervarden, vilket inte hor ihop med smartan enligt min lakare, sa nu maste jag tillbaka pa torsdag for att ta nya prover - suck.

5 kommentarer:

Meilita sa...

..och vad innebär förhöjda levervärden? *rynkade ögonbryn*

Dorisettan sa...

Nämen?! Hade inte R nåt rajtantajtan med levern för en tid sedan?
Nåväl, håll oss underrättade!

Anonym sa...

Oj då jag hoppas du är okej och säger som dorisettan att du håller väl oss underrättade. Kanske bara gallan som spökar lite?!

Världen är liten… sa...

Meilita: Ingen aning, lite skrammande tycker jag.
Dorisettan: Na, Maken hade trassel med njurarna. Vilket i slutandan visade sig vara en fellasning av vardena sa efter 1400 utredningar kom dom fram till att de hade varit normala hela tiden!
K det ar jag: Vad menar du med gallan, hur hanger det ihop med levern?

Anonym sa...

Om en läkare säger förhöjda levervärden kan det innebära förhöjda gallvärden eftersom det iallafall i Sverige tas flera prover samtidigt som i sig kan betyda både att levern eller gallan är påverkad. Oj det blev krångligt det där...hoppas du förstår. Om du vill kan du maila till mig om du har mer frågor, som sagt du kanske inte vill berätta allt här och jag kan försöka förklara bättre. Gallsten är hur som helst inte något ovanligt problem och kan ge djävulska smärtor.